Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία MPLC σας παρέχει όλο το πλήθος των πληροφοριών που απαιτούνται για να προβείτε στη σωστή επιλογή των προϊόντων της σειράς MMUK MAN. Με σεβασμό στον πελάτη και για την δική σας ασφάλεια, ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική όσο αφορά τις επιστροφές προϊόντων.

1. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του.

2. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται δεκτή μόνο εφόσον θα πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η συσκευασία του προϊόντος προς επιστροφή, δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί με κανέναν τρόπο.
  • Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, άθικτα.
  • Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής που σας αποστέλλουμε (Απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).  

 

Όλα τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της σειράς MMUK MAN προορίζονται για επαφή με το δέρμα, ως εκ τούτου ΚΑΝΕΝΑ προϊόν το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί δεν μπορεί να επιστραφεί. Επιπλέον, η επιστροφή των παρακάτω προϊόντων δεν θα γίνεται δεκτή για λόγους υγιεινής και διασφάλισης της ποιότητας:

  • Προϊόντα σε μορφή Mascara
  • Προϊόντα σε μορφή Μολυβιών/Liner
  • Προϊόντα σε μορφή Spray

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η διαδικασία επιστροφής προϊόντων έχει ως εξής:

1. Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων (Θα τη βρείτε εδώ) και την αποστέλνετε ηλεκτρονικά στο e-mail: returns@mmukman.gr.

2. Συσκευάζετε τα προϊόντα με προσοχή μαζί με αντίγραφο του αποδεικτικού συναλλαγής. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

3. Από τη στιγμή της παραλαβής τους και αφού πρωτίστως ελεγχθούν, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε και η παραγγελία σας. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα χρειαστεί να μας αποστείλετε έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου θα πιστωθεί το ποσό.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται περίπου εντός 14 ημερών.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

  • Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων για λόγους πέρα από ελαττώματα ή λάθος στην παράδοση, αναλαμβάνεται εσείς πλήρως το κόστος των μεταφορικών εξόδων.
  • Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για προϊόντα που επιστρέφετε και χάνονται κατά τη μεταφορά.


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο από τα προϊόντα που σας αποστείλαμε είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή, παρακαλούμε ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων (Θα τη βρείτε εδώ) και αποστείλετε την μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο e-mail: returns@mmukman.gr.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία επιστροφής που πρέπει να ακολουθήσετε.

Στην περίπτωση των ελαττωματικών προϊόντων ή της λάθος αποστολής, αναλαμβάνουμε πλήρως τα έξοδα μεταφοράς.

 

FOLLOW US