Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.mmukman.gr, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή:

Με την επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή, θα πληρώσετε στην εταιρεία courier το συνολικό πόσο της παραγγελίας σας, κατά την παράδοση των προϊόντων. Η χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής επιβαρύνεται επιπλέον με 2€. 

Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και 499€. Βάσει του νόμου ν.3842/2010 οι συναλλαγές για ποσά από 500€ και πάνω μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron, Maestro) είναι απολύτως ασφαλής αφού πραγματοποιείται μέσω του ασφαλούς online συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση όλων των απαραιτήτων στοιχείων για την καταχώρηση της παραγγελία σας, εισέρχεστε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο περιβάλλον της Πειραιώς, για απόλυτη ασφάλεια παρεχόμενη από την ίδια τη τράπεζα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας - χωρίς επιβάρυνση - μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, με επιλογή πληρωμής «Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό», προχωρήστε με την κατάθεση του ακριβές ποσού στον παρακάτω λογαριασμό: 

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Δικαιούχος: ΕΥΡ. ΜΠΟΛΩΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε 

ΙΒΑΝ: GR46 0172 0470 0050 4709 9388 107 

ΑιτιολογίαΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κατόπιν, θα πρέπει να μας αποστείλετε το σχετικό αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@mmukman.gr . Με τη λήψη του αντιγράφου, η παραγγελία σας μπαίνει στη διαδικασία να σας αποσταλθεί.

FOLLOW US